KM mellom 14. juni

KM mellomdistanse i orientering gikk av stabelen søndag 14. juni. På grunn av mye snø i Fjærland er løpet flytta til Moane på Hafslo.

Det var god deltaking i KM-klassene og vi hadde fem klasser der KM-medaljene ble delt ut. Innsatsen fra de yngste var utrolig bra. Det lover godt for åra framover.

KM-Klasser:
I H13-14 vant Magnar Slagstad (Fjellhug Vereide IL) foran Håkon Aa Albretsen (Sogndal IL) og Sven Bergset Langvik (IL Veten).

I H15-16 vant Audun Kristian Oklevik (Hafslo IL) foran Elias Bergset (IL Veten) og Eirik Andreas Albretsen (Sogndal IL)

I D17 vant Karin Sørlie Street (Hafslo IL) foran Anna-Carin Klarin (Sogndal IL) og Ina Charlotte Moe springer for Sandefjord gikk KM-bronsje til Jorunn Kristin Aa Albretsen.

I H17 vant Christian Frøyd (Sogndal IL) foran Torbjørn Os (Førde IL) og Anders Bergset (IL Veten).

Full resultatliste finner du på denne liken!

H 50 er det største klassen med 8 startende. Her vant Vidar Eide (Fjellhug Vereide IL) 8 sekund foran Norvald Ospehaug (IL Tambarskjelvar). På tredje plass kom Torodd Os (Førde IL).