TRENINGSTIDER

0 - 5  års gruppa har i år treningstid onsdag klokka 17 -18 i gymsalen på Trudvang.Ansvarleg er Anne Liseth.

Treningstid for 5og 6-åringane er tysdagar klokka 17:30 - 18:30 og hovedansvarleg trenar er Ellen Blom. Sjå eigen plan for desse treningane.

Treningstid for 2. og 3. klasse er torsdagar klokka 18 - 19 i gymsalen på Trudvang. Vi har fått elevar frå Kvåle skule til å ha treningane for oss. Dei har dette som elevbedrift for å tene pengar til skuletur i 10. klasse. Vel møtt til trening.

TRENINGSAVGIFT

Treningsavgift er kr 300 for heile sesongen (haust/vår).

Dersom ein er med kun haust eller vår er treningsavgifta kr 200.

Vi gir 50% søskenrabatt.

Treningsavgift kan innbetalast til kontonr 3785.12.18816.

Vi minner om at ungane må vere medlem i idrettslaget for å vere forsikra under trening. Informasjon om korleis de ordnar med medlemsskap finn de informasjon om på startsida til idrettslaget. All registrering skal foregå via minidrett.no