SIL Langrenn på Facebook og nett

Som en del har merket så har det i løpet av de siste dagene dukket opp en Facebook-side som heter "Sogndal Idrettslag - Langrenn".

Etter å ha brukt en lukket Facebook-gruppe i et drøyt år ser vi at det er på tide å satse litt større og da er det naturlige neste steget en åpen Facebook Side. Det vil ikke bli lagt ut mer info i gruppa - heretter er det Siden som gjelder.

Alle oppfordres til å finne oss og Like siden vår - vi er her http://facebook.com/sillangrenn - inviter også andre til å like den.

Hvor og hvordan informerer SIL Langrenn?

Strategien vår fremover er at Facebook er vår hovedkanal for all informasjon, men at alle viktige saker blir lagt ut som artikler her på SIL sine websider og deretter lenket ut på Facebook-siden, slik at den blir tilgjengelig på begge steder og også for de som ikke er på Facebook. Dette sikrer også at vi beholder kontrollen og eierskap til innhold som publiseres. Bilder som legges på Facebook vil i all hovedsak være gruppebilder eller illustrasjonsbilder. Bilder av enkeltpersoner blir kun benyttet etter avtale med foreldre.
Skulle vi slurve eller feile der så er det bare å gi lyd.

E-post vil ikke bli brukt til informasjon fra oss, men SIL sender melding om medlems- og treningsavgifter der.