Treningstider

Treningsavgift

Orienteringsløp (o-løp) på onsdager med start mellom kl 17.30 og 18.30. Samlingsplass vil bli merka fra riksveg på løpsdagen. Det er fem løyper med noe ulikt nivå (se nedenfor). Her brukes emit-tidtakningssystem. Dersom du ønsker å løpe onsdagsløp ein anna dag må det avtalast med løpsansvarleg.

Start:       Onsdag mellom 17.30 og 18.30.
Løyper:    5 løyper. Ekspert-lang (5-6km), Ekspert-kort(3-4km), Mosjon (5-6 km), Viderekommen (2-3km) og Enkel (1,5km)

Resultat blir lagt som artikler under aktuelt.

Vekas løype henger ute som oppsatt i terminliste. For å få tilgang til kart sender du e-post til vekasloypesogndal@gmail.com. Då får du link til kartfilene i retur på direkten!

Treningsavgift: Gjelder deltaking på o-gruppas aktiviteter 2016.
   Familie kr. 600,-
   Vaksen kr. 350,-
   Born kr. 150,-

Enkelt løp kr. 100,- (kan betalast kontant ved løp)

Kan delta på et treningsløp gratis. Deretter gjelder prisliste over.

Treningsavgift gjelder all aktivitet i regi av o-gruppa. Orienteringsløp (onsdag) og vekas løype. Her er det mye god aktivitet for lite!!

Betaling av treningsavgift:
Blir gjort via Minidrett. Send e-post til karl.helge@online.no eller jorunn.kristin@online.no med navn og hvilke avgift dere skal betale. Husk å gi melding om hvem som er i familie ved familieavgift.

Informasjon om betaling blir gitt via Klubbadmin og MinIdrett.

For påmelding til o-gruppa ønskjer vi registrering på MinIdrett.no. Les meir her! Evt se på denne rettleiinga.

Alle deltakere må være medlem av Sogndal idrettslag eller andre idrettslag med orienteringsgruppe. Dette er på grunn av egen forsikring.

Informasjon om betaling av medlemsavgift blir sendt ut fra hovedstyret i egen e-post. Også denne blir sendt via KlubbAdmin og MinIdrett.